George Clooney kakte in de kattenbak

Toen George Clooney bij zijn medeacteur Richard Kind inwoonde, ging hij de verveling tegen met rare grappen. Één daarvan was zijn gastheer wijsmaken dat diens kat een menselijke drol kon draaien.

Clooney was enkele dagen geleden te gast bij de Podcast ‘Smartless’. Daarin praten onder andere acteurs Jason Bateman en Will Arnett met hem over de grote en kleine dingen des levens.
De aflevering is niet heel de tijd boeiend, maar het verhaal dat handsome George vertelt over de kat van Richard Kind willen we je toch niet ontzeggen.

Richard Kind is trouwens zo één van die acteurs waarvan je zegt: “wie?”. Tot je er een foto van ziet en denkt: “Ah ja, die.”

Toen Clooney nog niet bekend was, woonde hij een tijdje in bij Kind en sliep op diens zetel.
Terwijl Kind ging werken zat de ER-ster zich thuis te vervelen, wachtend op een auditie. En wat doe je als de verveling toeslaat? Juist, je begint met kattenstront te spelen natuurlijk.

“Hij [Kind] was aan het werk, ik ga naar de badkamer en er staat een kattenbak naast het toilet en er zit kattenpoep in. Ik schep het op en spoel het door het toilet. Toen hij terugkwam van het werk, ging hij naar het toilet, komt naar buiten en zegt, ‘Mijn katje heeft al drie dagen niet gescheten’… En ik weet niet goed waarom, maar ik zei niks.”

Op zich best al wel iets raar maar grappig om je maat wijs te maken. Maar daar stopte het niet.

“Dus de volgende dag weer; die kat kakt, ik spoel het door, Richard kijkt het na. En zo gaat dat door voor vier of vijf dagen.
Uiteindelijk wordt hij bezorgd natuurlijk, dus gaat hij ermee naar de dierenarts. Die geeft medicatie mee, het soort waarvan je kan gaan als je niet kan gaan. Maar aangezien dat beestje eigenlijk wél de hele tijd kon gaan, begon die plots een keer of 15 per dag te schijten.”

Clooney bleef daarop die kakjes opkuisen en doen verdwijnen. Dus ondertussen is de mop al halve dierenmishandeling, maar inderdaad nog een pak grappiger geworden. Hoe hij de volgende klik in z’n hoofd maakte is ons echter een raadsel.

“En toen ging er een lichtje branden. Ik wist wat ik moest doen… kakken in de kattenbak! En ja, er was wel een moment dat ik aan het squatten was boven dat kattenzand dat ook ik dacht van “echt, George?”.”

Hij legt dan nog uit hoe Kind die avond trots uit de badkamer kwam gelopen met de melding dat zijn katje er nu toch eindelijk in geslaagd was zijn gevoeg te doen. En dat het dan nog een heel indrukwekkende drol was voor zo’n klein beestje.
Het was toen dat Clooney zich niet meer kon houden en onbedaarlijk begon te lachen, waardoor Kind eindelijk doorhad wat er aan de hand was.

“Hij realiseert zich dat ik de kattenpoep eruit heb geschept en hij wordt steeds kwader. Hij riep zelfs: “Ik begrijp humor, maar ontlasting maakt me niet aan het lachen.”

Rare man, die George. Bij ons slaapt hij alvast niet op de zetel.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More