Geniet van de Keniaanse savanne… maar in pure luxe (foto’s)

Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek. Hier moet je zijn om de Big Five te spotten: Olifant, Neushoorn, Buffel, Luipaard en Leeuw.

Maar ben je nu eenmaal een geboren lamzak en is al dat stappen niet weggelegd voor jou? Geen nood, speciaal voor jou bestaat er in Kenia een tentenkamp dat niet moet onderdoen voor een Belgisch vijfsterren wellnessresort. Mara Bushtops Camp staat namelijk bekend als een van de beste tentenkampen ter wereld. Het is een safarikamp en luxeverblijf gecombineerd. 

Vanaf het uitgestrekt houten terras, voorzien van een telescoop en jacuzzi, heeft de gast een onbelemmerd uitzicht op het Afrikaanse dierenrijk. De tenten zijn met veel oog voor detail ingericht en beschikken over een ruime badkamer met apart toilet en een douche. Een 24-uurs butlerservice is ook inbegrepen. De familiesuite heeft twee slaapkamers en kan in totaal een gezin van zes herbergen.  Daarnaast is er nog een lounge, buitenbad, wijnselectie, minibar en eigen kampvuur.

De tent heeft openingen aan twee kanten, zodat je enerzijds uitzicht hebt op de weidse uitgestrekte vlaktes en anderzijds op de schitterende zonsondergang. Na een indrukwekkende dag in de bush kan je in het kamp-restaurant aanschuiven voor lekkere zebrasteak. 

Het kamp bevindt zich in het Mara Sianawildreservaat, grenzend aan het nationaal park Masai Mara dat je niet enkel al wandelend kan verkennen, maar ook al zwevend dankzij een spectaculaire luchtballon safari. 

’s Avonds relax je dan in een warm bubbelbad met een glaasje wijn in de hand. De giraf die eventjes aan je tenen komt likken, moet je er maar bijnemen.

1

Image 1 of 9

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More