Geniet handenvrij van je biertje dankzij de BevBuckle riem (video)

Op de dansvloer staan met een flesje bier in de hand oogt dan wel stoer, echt praktisch is het niet als je wil dansen met die mooie meid.

Dankzij de BevBuckle moet je jouw biertje niet meer opzij zetten. Plassen, dansen, hamburger eten… het kan nu allemaal zonder uw gerstenat zelfs maar een moment uit het oog te verliezen. De BevBuckle openen en voilà: je hebt een coole drankhouder. Het is niets meer dan een soort van gesp met stoere tekening die je over je broeksriem plaatst. Die klik je open, en klaar is Kees.

Het leek aanvankelijk een belachelijk idee, maar de bedenker van deze geniale riem verkocht het toch tijdens het bekende tv-programma Shark Tank. Sindsdien werd hij zowat bedolven onder de bestellingen. Vandaag kan hij rentenieren, moest hij dat willen.

Je kan de BevBuckle-riemen bestellen met verschillende illustraties en het is zelfs mogelijk een eigen ontwerp door te sturen.

De prijzen starten vanaf 25 euro.

En heb je ook eindelijk eens de kans om tegen het vrouwelijk geslacht te zeggen: ‘Hey, mijn ogen staan hier.’

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More