Genaaide toerist: “Ik vroeg of ze me wilde bevredigen, zij antwoordde dat ik dat maar zélf moest doen op toilet”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Tijdens de grote vakantie gaan – zelfs in deze coronatijden – heel wat mensen op reis. Vandaag brengen we het verhaal van een wel erg genaaide, euh, erotische toerist. Hoewel: veel werd er niet genaaid. Toch koste het avontuur hem zo’n 200.000 euro.

De ene valt voor een exotische prinses haar looks, een ander heeft vernomen dat ze inschikkelijker zijn dan westerse vrouwen, iemand weet uit goede bronnen dat ze ‘s avonds nooit last hebben van hoofdpijn en nog een ander wil een sexy groen blaadje: de redenen om in een uitheems huwelijksbootje te stappen zijn legio. Maar toch eindigt zo’n sprookje niet altijd met ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’.

Zo eenzaam zonder vrouw

Neem nu het verhaal van Nico, een 59-jarige man uit Sint-Niklaas. Op een minder mooie dag, wanneer hij terugkomt van zijn werk, is zijn vrouw er vandoor. Ze heeft nog net niet zijn onderbroeken mee. En het huis ook niet, want dat weegt te zwaar. De reden waarom ze er vandoor is? Nico is altijd maar met zijn werk bezig, nooit met haar en dus zocht ze elders maar aandacht. Er volgt een echtscheiding en de woonst, die moet verkocht worden. De centjes worden netjes verdeeld: 189.000 euro voor Nico, 189.000 euro voor zijn (h)ex.

Nico verhuist naar een klein appartement en om zijn eenzaamheid wat te verdrijven – de kinderen staan al een tijdje op eigen benen – gaat hij in de weekends pintjes drinken. Op een keer komt hij in Antwerpen terecht. In de buurt van het De Coninckplein meer bepaald, waar exotische cafés het straatbeeld domineren. In een Thais etablissement geraakt hij aan de praat met een man die in hetzelfde schuitje zit. Eens per jaar reist hij naar Pattaya, zo vertelt die man. Waar de meisjes gewillig en spotgoedkoop zijn. In drie weken tijd gaat hij er zo dikwijls van bil, dat hij er ineens weer tegen kan voor een jaar. Nico voelt het kriebelen in zijn broek. “Zo’n reis zou me misschien wel deugd doen”, zo denkt hij. De boog staat al een hele tijd veel te gespannen.

De lotgenoot heeft nog wel één goede raad voor Nico. “Maak niet de fout die veel mannen maken. Wordt nooit verliefd op een prostituee daar. Je krijgt zo’n dame wel uit de bar, maar de bar krijg je nooit uit die vrouwen.”

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More