Gelovige kerkgangers verjagen journalist met goddelijk geweld (video’s)

God geeft en god neemt.

Mark Baanders is tv-reporter voor ‘PowNed’ waar hij reportages maakt voor het online ‘PowNews’. Vanwege zijn hese en rasperige stemgeluid wordt hij Slijptol genoemd. De man doet dat niet altijd even subtiel en heeft net zoveel vrienden als vijanden. Het is journalistiek ‘op de man af’ en daar is niet iedereen mee gediend.

De Sionkerk en de Mieraskerk zijn in Nederland volop in het nieuws, omdat de massaal bezochte kerkdiensten ook tijdens de coronapandemie gewoon doorgaan. Zij lieten weten alle coronaregels te laten varen omdat de ‘geestelijke nood’ in de geloofsgemeenschap te hoog is.

Daar wilde Slijptol meer over weten en trok naar Urk om de kerkgangers enkele vragen te stellen. De meesten hielden hun kaken stijf op elkaar, enkelen riepen naar de media dat ze naar huis moesten gaan, maar een paar gelovige heethoofden voelden zich gesteund door god en vielen de journalisten aan. Er werd wat geslagen en geschopt en de journalist werd min of meer omver gereden door een auto. Moet kunnen, toch? Daarna ging het gelovige gezelschap braaf de kerk binnen om de Here Jezus om vergiffenis te vragen.

De politie heeft ondertussen een 43-jarige man aangehouden.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More