Gekste ‘beer run’ ooit wordt nu ook verfilmd

Een fantastisch verhaal, de Green Book-regisseur Peter Farrelly, het geld van Apple Studios, en als titel: The Greatest Beer Run Ever. Dat klinkt veelbelovend.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waar het boek ‘The Greatest Beer Run Ever: A Memoir of Friendship, Loyalty, & War’ van Chick Donahue uit voortkwam.

Het verhaal volgt Donahue terwijl hij in 1967 New York verliet om bier te brengen naar zijn legermaatjes, terwijl ze vochten in de Vietnam oorlog. Ja, echt. Hij vaarde de oorlog in Vietnam tegemoet om wat pilsjes te brengen. Van de ultieme bro gesproken.

Donahue stapte op een koopvaardijschip, en sleurde bier door de Vietnamese jungle terwijl hij probeerde het trio te vinden.

Gekleed in korte broek en Hawaiiaanse shirts, werd hij blijkbaar aanzien voor CIA, wat zijn tocht een beetje vergemakkelijkte. Toen hij uiteindelijk zijn bierloop voltooid had, startte net het ‘Tet Offensief’. Dat is niet meteen relevant, maar de kans om ‘Tet Offensief’ te schrijven laten wij niet liggen.
Voor meer informatie over het ‘Tet Offensief’, klik hier.

Het goede nieuws is dat Russel Crowe en mogelijk ook Bill Murray meespelen. Wat ons net iets minder enthousiast maakt, is dat Zac Efron waarschijnlijk de hoofdrol zal spelen.

Er wordt vermoed dat Crowe een oudere versie van Donahue zal vertolken, wat erop kan wijzen dat de film een flashback-achtig format heeft.

Voorlopig is dat alle informatie die we je kunnen geven, omdat wij dringend naar huis moeten om daar een Tet Offensief te gaan inzetten. Fijn weekend!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More