Gek van Nintendo? Haal dan deze salontafels in huis! (foto’s)

Retro Nintendo is weer helemaal in. Waarom dan geen controller maken in de vorm van een tafel? Of een tafel in de vorm van een controller? Het is maar hoe je het bekijkt.

De Nintendo Classic Mini en de Super NES Classic Edition waren de afgelopen jaren de gaten in de markt die Nintendo nodig had. De laatste ging om een miniversie van de Super NES, ook wel bekend als de SNES, die in 1992 in Europa werd uitgebracht. Nostalgie scoort want de console met 21 ingebouwde games verkoopt nog steeds als zoete broodjes.

Het meubelbedrijf Charles Lushear (het vroegere Bohemian Workbench)  zag een uitgelezen kans om te profiteren van de Nintendo-hype en begon met de productie van de Nintendo-tafels.

Salontafels in de vorm van een 8-bit of 16-bit Nintendo-controller dus. Dankzij de verborgen USB\Emulator-ROM play port kan je de reusachtige joystick ook daadwerkelijk aansluiten aan je Nintendo en er mee spelen.

Kan het nog cooler? Ja, een vergadertafel in de vorm van de klassieke joystick, bijvoorbeeld. Volledig met de hand vervaardigd.

Ook filmfreaks komen aan hun trekken, want een koffietafel in vorm van het Batman-logo is ook beschikbaar. Cooool!

De prijzen zijn alleen op vraag beschikbaar, maar net als Mario zal je nog veel muntjes moeten verzamelen om eentje in huis te halen.

1

Image 1 of 6

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More