Geestige Valentijntip: zeer pikante versie van ouijabord (foto)

Ouijaborden hebben steeds tot de verbeelding gesproken van zij die in het hiernamaals geloven en de makers van horrorfilms.

Maar helaas is zelfs dit eeuwenoude spel verknald door de wetenschap, want onderzoekers uit Denemarken hebben bewezen dat de bewegingen op het ouijabord simpelweg een uiting zijn van ons brein, dat bepaalde structuren (of woorden) kan voorspellen.

Maar hou dat betekenisloos feitje even voor jezelf, wanneer je het volgende spel aan je lief cadeau geeft op 14 februari.  In het spel ‘The spirits wants you to have sex’ willen bovennatuurlijke krachten namelijk dat je flink van bil gaat. 

Plaats jullie handen op het plankje op het speelbord en vraag de geesten om een sekspositie voor jullie uit te kiezen. Zoek naar een hete positie of stel kinky vragen over je geliefde waar hij of zij van houdt. Wie weet, met een beetje geduw in de juiste richting wil ze ook wat anders slikken dan deze nonsens.

Het spel bestel je al online voor 20 euro, maar kom niet klagen dat tijdens het liefdesspel je lief opeens vloeiend eeuwenoude talen spreekt en haar hoofd 360 graden begint te draaien. 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More