Geen Dries Mertens in Rode Duivels drieluik?

Bondscoach Roberto Martinez met de handen in het haar…

Wie Roberto een beetje kent weet dat we dit figuurlijk menen natuurlijk maar feit is wel dat nadat ook eerder al Jan Vertonghen, Thorgan en Eden Hazard uitvielen met blessures er nu ook een serieus vraagteken staat achter de naam van Dries Mertens om het Rode Duivels-drieluik Ivoorkust (donderdag, vriendschappelijk), Engeland (zondag, Nations League) en IJsland (volgende week woensdag, Nations League) af te werken.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Dries Mertens (@driesmertens) op

 

Driesje belandde met zijn team Napoli in een corona-epidemie (22 besmettingen binnen de club waaronder twee spelers nvdr) en lieten, tegen alle regels in, zelfs hun match gisteren in en tegen Juventus Turijn schieten. Een actie die nog een staartje zal krijgen daar de Italiaanse voetbalbond van mening is dat Napoli de afspraken omtrent het gezondheidsprotocol, samengesteld door de voetbalbond en de sportminister, niet heeft nageleefd. 

Eerder riepen ook al de Italiaanse en Spaanse bondscoaches geen Napoli-spelers op. Of nu ook onze bondscoach, Roberto Martinez dezelfde beslissing neemt valt af te wachten maar de kans dat Dries Mertens in Napolitaanse quarantaine moet, wordt met de seconde groter. 

En als we TikTok mogen geloven is een quarantaine in Napels met knappe Kat naast zijn zijde ook niet echt een straf, wel? 

@katkerkhofs

Best birthday surprise ever ❤️ Will not complain until christmas 😂@driesmertens #fyp #foryou #couple

♬ Watermelon Sugar – Sebastian Cook

 Cover: Instagram 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More