Geef de middelvinger aan alle niet-whisky-liefhebbers met deze decanter (foto)

Heb je een immuunsysteem als dat van een eendagsvlieg?

Voor zij die niet af geraken van die lopende neus en hoestbuien, raad eens wat? Het perfecte medicijn staat al jaren te blinken in je drankenkast. Want volgens Dr. William Schaffner, van het Vanderbilt University Medical Center, zetten je bloedvaten uit door het drankje, waardoor de infectie sneller verdwijnt en je je weerstand weer op peil hebt. Dus vergeet Dafalgan, een goede shot whisky en hupsakee: weg met die verkoudheid.

Nu moet je ook niet overdrijven, en geen fles Johnnie Walker  ineens leegtutteren. Een glas per dag volstaat. Maar misschien vinden de mensen in je naaste omgeving dat je maar beter hoestsiroop kunt nemen, in de plaats van een glas whisky?

Geef hen in dat geval een dikke middelvinger met de Middle Finger Whiskey Decanter. De middelvingerfles komt samen met twee whiskyglazen en houten onderzetter om het plaatje af te maken. En dat voor een luttele 100 euro.

Maar pas op met gulzige gasten, want geef je hen een vinger, nemen ze de hele hand.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More