Gebruikt 75-jarige Sly Stallone hier rubberen halterschijven? (video)

Bejaard? Wanneer ben je dat?

Als je gratis de bus op mag? Wanneer je heup aan vervanging toe is na een hete nacht met wulpse Zelda? Of als er meer haar uit je oren groeit dan op je schedel?

Welke leeftijd het ook moge zijn, je bent zo oud als je Vadertje Tijd toelaat. Door een dagelijks strikt en enorm zwaar trainingsschema geeft de 75-jarige acteur Sylvester Stallone de jongere generatie nog steeds het nakijken. Snowflakes probeerden hem al vaak te cancellen maar Rocky sloeg telkens terug met een uppercut van jewelste.

Welke zeventiger doet het hem na? Al lijken er nu twijfels te rijzen of al die zweetdruppels in de gym komen van het tillen van gewichten of van het… acteren.

In een zelfgeplaatste video op Instagram zien we hoe Sly een ‘front raise’ oefening probeert af te werken, door knielend met een halterschijf van 20 kilo in elke hand recht te geraken. Dit met het bijschrift Good ‘heavy’ morning! Punching hard till the final bell.

Vijf miljoen views later en een deel volgers die zich toch vragen stellen bij het filmpje. De halterschijven lijken namelijk niet echt van gietijzer te zijn, maar eerder van rubber.  

Sly zelf heeft ondertussen nog niet gereageerd op al de beschuldigingen en laat het filmpje lekker online staan. Het is niet de eerste keer dat Rambo in opspraak komt vanwege zijn excentrieke trainingen. 

In 2007 kreeg hij in Australië een boete omdat hij er tientallen dosissen van het groeihormoon Jintropin importeerde.

Maar we begrijpen Sly wel. Als je zo bloedmooie dochters heb (zie foto beneden), ben je als vader wel verplicht geile kapers op de kust af te schrikken.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Sophia Stallone (@sophiastallone)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More