Gebruik eens een realistisch zombiehoofd als messenhouder (foto)

Het volgende keukengadget zet het lijk terug in het woord ‘smakelijk’.

Ben je fervente vreter van hersenen? Varkenshersenen met kappertjes? Kalfshersenen in tartaarsaus? Als het eerder gastronomisch in jouw oren klinkt dan walgelijk, dan is het volgende messenblok wel iets voor jou. Dat is tenminste als je ook nooit een aflevering van The Walking Dead links laat liggen.

De Zombie Head Knife Holder is een macabere keukenaccessoire en biedt plaats voor zes keukenmessen. Het plastieken zombiehoofd is volledig handgemaakt en rust op een bloederig houten blok. Zie je het wel zitten om een kokerellende Rick Grimes te worden van de Lage Landen? Bestel dan hier het rottende messenblok voor amper 150 euro.

Maar een lekkere portie hersenen zou maar platjes smaken zonder kruiding. Gelukkig bestaat er ook een peper- en zouthouder die perfect aansluit met je messenhouder. De Walking Dead Zombie Head Salt and Pepper Holder haal je dan weer voor een luttele 10 euro in huis.

We zijn alvast klaar voor een maaltijd van apocalyptische proporties.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More