Game of Thrones-personages zingen ‘Ice Ice Baby’ en ‘Seven Nation Army’ (video)

A Song of Vanilla Ice and Fire.

Game of Thrones is al wat de klok slaat tegenwoordig. Halsreikend wordt uitgekeken naar de eindconclusie van een saga die ons al acht jaar in de ban houdt. Zelfs president Trump is een razend grote fan. Hij gebruikt in zijn campagnes regelmatig beelden en slogans die gebaseerd zijn op de populaire serie, tot grote woede van HBO.

Waar HBO dan wel mee kan lachen zijn de eindeloze franchiseproducten gebaseerd op GoT, want dat doet de kassa rinkelen. Zo lanceerde winkelketen Primark onlangs een volledige GoT-collectie, gaande van een Hodor-deurstopper tot een richtingspijl naar Winterfell.

Ook fanboys kunnen hun liefde voor de epische veldslag voor de beruchte troon niet verbergen. Wat denk je bijvoorbeeld van onderstaande twee parodieën?  We denken niet dat dit exact is wat schrijver en bedenker George R.R Martin bedoelde met A Song of Fire and Ice Ice Baby, maar het is in ieder geval genieten en het houdt ons zoet tot de volgende aflevering.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More