Gal Gadot verrast zieke kindjes in Wonder Woman-kostuum (foto’s)

Wonder Woman heeft Superman, Batman & co een flink poepje laten ruiken als het aankomt op box office-succes.  Een sequel kon dan ook niet uitblijven en deze zou in november 2019 moeten uitkomen.

Veel details zijn er nog niet gelekt, behalve dat het zou plaatsvinden tijdens de Koude Oorlog in de jaren tachtig. “We praten dus niet over een ‘deel 2’. Het wordt een gloednieuw avontuur en ik ben dolblij dat we eraan mogen beginnen.”, aldus regisseuse Patty Jenkins.

Tijdens het opnemen van enkele scènes in Virginia, vond hoofdrolspeelster Gal Gadot nog even de tijd om het kinderziekenhuis Inova Children’s Hospital te bezoeken. Maar om de jonge patiënten een hart onder de riem te steken kwam ze verkleed als Wonder Woman. Ze nam uitgebreid de tijd om selfies te nemen met de medische staf alsook speelgoed te doneren aan de kleintjes. 

You are a true Wonder Woman. The kids loved it…and so did the staff.“, luidde de tweet van de directeur. 

Mooi vanbuiten én vanbinnen… wat een prachtdame!

You Guys!!!!! When Wonder Woman (the REAL Wonder Woman, Gal Gadot), comes to visit, you take as many pictures as you can! 🤗 ❤️ #karalynestrong#wonderwoman #galgadot#inovachildrenshospital

Geplaatst door Kelly Swink Sahady op Vrijdag 6 juli 2018

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More