Gaëlle Garcia Diaz in ondergoed maakt jouw maandag goed

Ze is nog niets van haar pluimen verloren.

Uit het oog, uit het hart? Neen hoor, al moeten we wel bekennen dat het hier bij P wel heel erg stil was afgelopen twee jaar rond de knappe 31-jarige pokerspeelster, presentatrice, influencer en model.

Met haar ondertussen 1,3 miljoen volgers is deze Brusselse met Spaanse roots één van, zo niet dé, bekendste influencer van ons land. En dat ze nog steeds het ravissante lijf heeft als pakweg vijf à tien jaar geleden, waar ze toen quasi wekelijks wel ergens een spraakmakende cover scoorde, bewijst ze het tot op de dag van vandaag nog steeds. Dat is ook lingerie- en ondergoed-gigant Lounge Underwear niet ontgaan en ze gebruiken de knappe getatoeëerde knapperd om hun setjes aan de man, euh, vrouw te brengen.  

Zelf zit een ondernemende Gaëlle trouwens ook niet stil. Zo heeft ze ondertussen een eigen dierproefvrije cosmeticalijn. Ze houdt dus van beestjes. Iets wat wij wel snappen want laat duidelijk zijn dat ze er zelf ook wel eentje is.

1

Image 1 of 19


Credits: Instagram  

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More