Ga eens naar een vette Rave Party in het… Paleis van Versailles (foto)

Laten we even de tijd terugdraaien naar de zeventiende eeuw.

Vuurpotten, fakkels en kroonluchters leggen op een prachtig buitendomein een dromerige gloed over een decor van hoge buxushagen, vijvers en fonteinen, en paden en pleinen van fijn grind. Binnenin het magnifiek paleis dat daarbij hoort, zijn de tafels gevuld met wildgebraad, taarten en wijn. Op de achtergrond spelen ritmische melodieën, waarop honderden bepruikte heren en dames hun danspasjes doen.

Zo gingen de feestjes van Lodewijk XIV er aan toe, daar in het Paleis van Versailles. Nu leent dit Frans cultureel erfgoed weer uit voor een feestje, maar dan wel van een ander kaliber. 

Fuifgangers kunnen zich immers verwachten aan een supervette electro-party. Op 8 juni 2019 doen de deejays Busy P, Breakbot x Irfane, P, Myd en So Me het paleis op zijn grondvesten daveren. Het belooft een unieke feestervaring te worden, want uit de bol gaan met uitzicht op prachtige tuinen, tegen de achtergrond van de spiegelzaal en met de terrassen van Château de Versailles als dansvloer doe je niet elke dag.

Het feestje start vanaf 20u00 en stopt om 00u00. Tickets vanaf 22 euro bestellen, doe je hier.

De Zonnekoning zou het niet anders gewild hebben.

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More