Funshoppen mag niet, moutainbiken in groep wel

89 funshoppers beboet in Wijnegem Shopping Center.

Als het zondag is en het regent niet, dan trekken SUV’s in colonnes naar de Kempense bossen. In hun koffer zitten mountainbikes waar de gewone werkman twee maanden moet voor werken. In groep snorren even later schreeuwlelijke fietspakjes door het gele zand van de dennenbossen. Geen mondkapjes, geen anderhalve meter afstand, in groep, zwetend, spuwend en hijgend naast mekaar.

Op dat zelfde moment doet de politie een corona-razzia in Wijnegem Shopping Center. Ijverige agenten betrappen koppels die samen kerstinkopen doen: 250 euro per persoon. Met de beste wensen. Er zijn er zowaar zelfs enkelen zonder mondkapje. Ook de bon op.

Zo, dat haalt de pers en dan zijn ze in de rest van het land lekker bang. Missie geslaagd. Tegen die tijd zitten de mountainbikes alweer in de BMW 4X4 . Daar beseffen ze niet dat de politie in Wijnegem zonet het land heeft gered van de ondergang.

Arm België.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More