Fraude bij De Voorzorg Limburg gaat over miljoenen euro’s

In het onderzoek naar corruptie bij De Voorzorg Limburg is de eerder vrijgelaten boekhouder D. M. opnieuw aangehouden door de onderzoeksrechter in Hasselt. Dat maakte het parket van Limburg donderdag bekend aan Belga.

Topman Tony C. van De Voorzorg en vastgoedmakelaar D. M. zitten nog altijd in voorhechtenis. “In het onderzoek naar mogelijke fraude lastens T. C., D. M. en andere personen slaagden de speurders van de federale gerechtelijke politie van Limburg erin concreet zicht te krijgen op mogelijke feiten van omkoping en misbruik van vertrouwen ten nadele van rechtspersonen rondom De Voorzorg Limburg. Het illegaal voordeel zou volgens de onderzoekers miljoenen euro kunnen bedragen”, aldus de Limburgse persmagistraat Jeroen Swijsen aan Belga en overgenomen door Mediahuis.

“Deze doorbraak leidde ertoe dat de onderzoeksrechter in Hasselt vorige week de boekhouder, die eerder werd vrijgelaten, opnieuw onder aanhoudingsmandaat plaatste. Verder stelde de onderzoeksrechter een medevennoot van vastgoedmakelaar D. M. in verdenking. Verwacht wordt dat het onderzoek binnenkort kan worden afgerond,” aldus Swijsen van het parket van Limburg aan Belga.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More