Frances Lefebure haalt firma uit Brussel weg

In 2018 heeft Frances haar vennootschap opgericht. De vennootschap bevond zich in Elsene. In de zomer van 2020 wordt de maatschappelijke zetel van de onderneming verplaatst naar Nederzwalm-Hermelgem. Doorgaans gaat de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van een onderneming samen met de verhuis van de eigenaar van die firma.

Frances heeft het middelbaar afgerond op de Steinerschool de Kasteellaan te Gent. Ze volgde een opleiding aan het Herman Teirlinck Instituut/Koninklijk Conservatorium Antwerpen van de Antwerpse hogeschool AP. Daarbij won ze in 2009 de RVU Radioprijs voor een documentaire.

In het theater had ze in 2010 een rol in Paard: een opera, van het Gentse theatergezelschap Tibaldus en andere hoeren, een voorstelling die in 2013 en nogmaals in 2015 werd hernomen, en had ze in 2012 een rol in Report on the party and the guest van KC De Werf in Brugge. Begin 2016 stond ze op de planken met You may now kiss the bride.

Bekendheid bij televisiepubliek verwierf ze in 2014 met haar rol als Kat in de jeugdserie GoGoGo. Naast haar televisierol in GoGoGo volgden al snel andere grote rollen in Vlaamse series zoals Vriendinnen, Tom & Harry, Nieuw Texas, Spitsbroers, Vermist en Amigo’s.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More