Foute fotograaf bijt in het zand tegen P-magazine

Een tijdje geleden werden we gedwongen een artikel offline te halen, maar de rechter besliste nu dat het weer online mag.

In het boek van Dennis Burkas ‘De Zwarte Magie van Dennis – pornokoning tegen wil en dank’ staan straffe dingen. Tal van BV’s passeren er de revue, maar er staat ook een passage in van een nogal perverse fotograaf: die brachten we op 14 oktober.

Exact negen dagen later kreeg ondergetekende een deurwaarder aan de deur, met een eenzijdig verzoekschrift. We werden gedwongen het artikel weer offline te halen.

Wij bleven niet bij de pakken zitten – vooral omdat we ook gecontroleerd hadden dat de aantijgingen in Dennis’ boek over Gunther Frans wel degelijk waar zijn – en tekenden derdenverzet aan.

De rechtbank oordeelde nu ons derdenverzet toelaatbaar en gegrond, en vernietigde de beschikking van 23 oktober: dit artikel mag dus opnieuw online. Gunther Frans werd ook veroordeeld tot betaling van de gerechtskosten.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More