Fotografe Bieke Depoorter heeft dé oplossing voor afvalberg mondmaskers

De West-Vlaamse fotografe Bieke Depoorter (34) heeft zonet een fotoboek uitgebracht dat een inkijk geeft in haar complexe relatie met sekswerker Agata. Bieke leerde de vrouw drie jaar geleden leerde kennen in Parijs. Gefotografeerd worden was een manier voor Agata om haar eigen identiteit te vinden, terwijl het Bieke toeliet om de relatie tussen onderwerp (Agata dus) en fotograaf (Bieke zelf) te onderzoeken.

Bieke leerde de vrouw in 2017 kennen in een stripclub in Parijs. Bieke was toevallig aan de bar verzeild geraakt terwijl Agata aan het dansen was. Het duo geraakte aan de praat en voelde meteen een klik.

Bieke mocht gisteren bij Pharaïlde op de VRT haar boek voorstellen. We hebben geen twijfels over de kwaliteiten van Bieke als fotografe, maar we stellen ons wel de vraag waarom we een duur boek zouden kopen met foto’s van een en dezelfde niet zeer bevallige vrouw die bovendien af en toe bepoteld wordt door mannen op slippers.

Bieke had wel een leuke tip voor gebruikte mondmaskers. Je kan ze als bladwijzer gebruiken. Dat deed ze zelf ook. Dat is pas een idee.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More