Foto van koning Filip geeft veel eigenaardigheden prijs

Een paar dagen geleden had koning Filip een digitale vergadering in het kader van het World Economic Forum dat de ‘grote reset’ wil doorvoeren.

De foto toont Filip met een gebalde vuist. Iedereen kent dit wel, je doet dit namelijk als je gefrustreerd en/of boos bent. Het kan een teken zijn dat iemand klaar is om op de vuist te gaan of zijn geduld verliest. Oppassen dus! Tegelijk zie je in de andere hand een pen. Ook daar is de houding best eigenaardig. Filip neemt volgens de foto notities in een boekje. Hier volgt hij de raad van oom Boudewijn die notities nam in een blauw Atoma schriftje. Het kan natuurlijk ook zijn dat de vragen die Filip moest stellen in verband met de grote reset in dat notitieboekje genoteerd stonden.

Filip nam ook deel aan paneldiscussies over de ‘Groene transitie van Europa’ en het ‘Bouwen van een netto-emmissievrije en natuurpositieve economie’ tijdens die digitale bijeenkomst Davos Agenda 2021. De Davos Agenda had als thema ‘A Crucial Year to Rebuild Trust’ en bracht meer dan duizend wereldleiders samen om te reflecteren over de uitdagingen na de Covid-19 pandemie. Het evenement, dat liep van 25 tot 29 januari, vormde een aanvulling op het World Economic Forum (WEF) dat jaarlijks in Davos wordt gehouden. 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More