Foto opgedoken van mediaschuwe 89-jarige Sean ‘007’ Connery (foto)

Het jaar is 2010 en voor de net tachtig jaar geworden acteur Sean Connery is het de perfecte leeftijd om met pensioen te gaan.

“Ik denk dat ik nooit meer zal acteren. Ik heb veel goede herinneringen, maar die dagen zijn voorbij”, vertelde de voormalige James Bond destijds in Daily Record. En zo geschiedde. De beroemde Schot die 57 jaar geleden de eer had om bondgirl Ursula Andress in witte bikini op het strand te aanschouwen, hield woord.

Vanaf toen meed hij de pers en het wereldje van de showbizz als de pest. De man die eens door The Sunday Herald uitgeroepen werd als “The Greatest Living Scot” en door People Magazine in 1989 als de “Sexiest Man Alive” en zelfs in 1999 als de  “Sexiest Man of the Century”, trok zich zelf volledig terug in de vergetelheid.

Vanaf toen ging het ook wat bergafwaarts met de gezondheid van de Oscar-winnaar.  Volgens geruchten speelt zijn geheugen hem parten en zou hij bijvoorbeeld constant vergeten waar hij is.

Onlangs vierde Connery zijn 89ste verjaardag samen met zoon Jason Connery en schoondochter Fiona Ufton. Om aan te tonen dat alles nog steeds prima gaat met Sir Sean, gaven ze volgende foto vrij.

Een dagje ouder uiteraard, maar het karakteristieke gezicht blijft staan als een huis.

Shaken not stirred!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More