Foto gelekt van man die met geslachtsdeel vastzat in halterschijf (foto)

Als het kriebelt moet u sporten. Maar we vragen af waar het precies bij deze kerel kriebelde.

Een man in de Duitse stad Worm dacht eraan om ook zijn ‘worm‘ een trainingssessie te geven.  En niet op de ouderwetse manier met Kleenex-doekjes en zo, maar met een halterschijf van 2,5 kilogram.

Eenmaal bevestigd aan zijn Apfelstrüdel had de krachtpatser een klein probleem: de schijf ging niet meer los. De man werd in eerste instantie naar het ziekenhuis gebracht. Daar wilden de artsen zijn edele delen met verdovende middelen tot bedaren brengen. Maar wat ze ook probeerden, niets hielp. Met behulp van een haakse slijper, een vibratiezaag en hydraulisch reddingsgereedschap wisten brandweerlieden de man uiteindelijk te bevrijden. Behalve 25 liter angstzweet heeft de man gelukkig niets anders verloren.

Wat hem bezielde weet nog altijd niemand. Op de populaire sociale nieuwswebsite Reddit is ondertussen ook een foto opgedoken van de man in zijn benarde situatie. We waarschuwen alvast, de FOTO is volledig van de pot gerukt. 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More