Firma verkoopt bedden van bijna vier meter breed (foto’s)

Is je partner een onrustige slaper?

In deze onrustige tijden niet meer dan normaal. Het klimaat, massa-imigratie, het liefdesleven van Fabrizio en de Europese verplaatsingen van Anderlecht. Een mens zou van minder wakker liggen. Dankzij het bedrijf The Ace Collection kan je nu ongestoord genieten van een welverdiende nachtrust, terwijl je wederhelft meters verder zit te zweten en te tossen in zijn/haar slaap… en dat in hetzelfde bed!

Deze Amerikaanse firma verkoopt namelijk bedden van maar liefst 3,6 meter breed, 2,03 meter lang en heeft ruim voldoende plaats voor twee volwassenen en drie kinderen. 

Helaas hoort bij een groot bed ook een grote prijs. Het matras alleen al kost je zo’n 2315 euro om dit in huis te halen.  Dan heb je nog niet eens het frame, hoofdeinde plus het beddengoed, deze kan je op smaak samenstellen op de website van Ace.

Eens aangeschaft, zorg er wel voor dat je in prima conditie bent, want het wordt een hele klus om tijdens een passionele nacht je vriendin alle hoeken van het bed te laten zien.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More