Firma maakt pruiken op maat voor je trouwe viervoeter (foto’s)

Ben je van mening dat een castratie te pijnlijk is voor je harige vriend, maar wel noodzakelijk?

Wel, er bestaan ook andere manieren om het dominante gedrag, het ongewenst aanrijden tegen je been en de ongewenste serenades van je hond drastisch te minderen. Laat de viervoeter na een paar leggings nu ook een pruik naar keuze dragen.

‘Hier waak ik’ wordt dan al snel ‘Hier staak ik’, want niets dat zo lachwekkend is als een versierde teef. Ach, de inbrekers van dienst zullen tenminste toch eens goed gelachen hebben.

Niettemin is de Amerikaanse webshop Rubie’s Pet Shop ‘s werelds grootse fabrikant van hondenkleding- en accessoires. Je kan het niet zo gek bedenken of ze hebben wel iets waar je Lassie doet janken van plezier/ellende. Pruiken, laarzen, strikjes, kroontjes, bandana’s, tutu’s en kostuumpjes.

Ideaal om je huisvriend mee te laten genieten tijdens periodes als carnaval of Halloween.

In onderstaande video tonen ze ook hoe je het best de maten van je hond opneemt, zodat ze aan de slag kunnen gaan voor jou.

We beginnen stilletjes te begrijpen waarom de wolven terug overal beginnen op te duiken. Wellicht om hun afstammelingen mentaal bij te staan.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More