Filmstudio dient haters van Sonic The Hedgehog-filmposter van repliek (foto)

Na Detective Pikachu maakt ook Sonic The Hedgehog de overstap naar het witte doek. De live action Sonic-film moet eind 2019 verschijnen en de eerste poster is alvast niet onbesproken.

Sonic is een stuk hariger dan in de spelversie. Ook lijkt het alsof hij elke dag vijf uren in de fitness doorbrengt. Te menselijk en teveel spiermassa, luidde het verdict bij veel teleurgestelde fans. Tim Miller, executive producer van de film en director van Deadpool, gaf aan dat het een bewuste keuze was om Sonic er anders uit te laten zien dan de cartooneske figuren waar we aan gewend zijn geraakt.

Maar een heilig stukje nostalgie in een modern jasje steken wordt altijd niet beloond. Sonic de bodybuilder kreeg het wreed te verduren op Twitter en de ene parodie volgde de andere op. Paramount, de filmstudio achter de prent, reageerde op een gepaste manier om alle trollen schaakmat te zetten.

Dit door opnieuw een foto te posten van Sonic met wederom zeer gespierde benen en een bord met daarop de tekst “Can’t a guy work out? Be Back next year. <3 Sonic“.

Met andere woorden, Paramount trekt zich geen zak aan van al de kritiek en gaat door met hun versie van de supersnelle blauwe egel. Ach ja, we hebben al stoutere filmposters gezien over de jaren heen.

Voor zij die interesse hebben in het plot: In de film belandt Sonic, met de stem van Ben Schwartz, in onze hedendaagse wereld, waar hij moet leren om gaan met een voor hem nieuwe omgeving. Hier moet hij het opnemen tegen Dr. Robotnik, in de film gespeeld door Jim Carrey.

Tja, zolang hij maar geen steroïden moet verzamelen als Power Rings, zal het wel meevallen zeker?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More