Filmschurken mogen niet bellen met een iPhone

Slechte mensen gebruiken geen producten van Apple.

Wanneer je bij het begin van een ‘whodunnit’-film iemand ziet bellen met een andere gsm dan een iPhone, dan weet je meteen dat hij de moordenaar is, want schurken mogen niet bellen met een Apple.

Regisseur Rian Johnson verklapte dit geheim in een interview met Vanity Fair. Dat interview gaat over de film Knives Out, een eerder atypische ‘whodunnit’ film, waarbij je een film lang iedereen verdenkt. Regisseur Johnson vertelt nu dat heel wat personages in de film een iPhone gebruiken. Maar, hoewel vrijwel geen enkel personage deugt in de film, zou de ‘ultieme schurk’ in het verhaal blijkbaar als enige geen iPhone hebben.

Bedrijven hebben wel vaker eisen rondom productplacement met producten, maar de regel van Apple heeft iets venijnigs. Door schurken te verbieden om iPhones vast te hebben, zijn filmmakers immers genoodzaakt om hen een Android-telefoon te geven. Waarmee het subtiele beeld ontstaat dat slechte mensen bijvoorbeeld, een Galaxy-telefoon hebben.

Slecht nieuws voor Familie, want daar belt iedereen met een Samsung.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More