Fictiefilm rond Harry en Meghan: meliger wordt het niet (video)

“Heb ik ‘s werelds grootste fout gemaakt?”

Prinsen en prinsesjes verkopen nog altijd goed. Niet alleen in de Efteling voor de kindjes, maar ook ook voor ‘gewone’ volwassenen wereldwijd. De Britse kroon is het koningshuis der koningshuizen. The Queen wordt verkocht als de koningin van de wereld. Nochtans is zij in werkelijkheid niet meer dan een Brits oud vrouwtje waar wij eigenlijk niets mee te maken hebben.

Lady Diana maakte het sprookje compleet, maar gaf het ook meteen een flinke dosis drama. Het doktersromannetje werd tragisch Shakespeareaans. Haar verhaal leeft door en wordt vervolgd door haar twee zonen die nauwelijks nog samen door één deur kunnen.

Harry is momenteel nummer één bij de bookmakers van de meligheid. Hij ontvluchtte het koningshuis om zijn vrouw te beschermen tegen de pers en doet sindsdien zoveel hij kan om in die pers te komen. Met de nieuwe fictiefilm die straks uitkomt heeft hij evenwel rechtstreeks niets te maken, maar het is wel handig meegenomen om zijn blazoen op te poetsen.

Dit is de tweede film van de Amerikaanse zender Lifetime over Harry en Meghan. De eerste film kreeg de titel ‘Harry en Meghan: Becoming Royal’, en vertelde over Meghans relatie en huwelijk met prins Harry. Het nieuwste onding noemt ‘Escaping The Palace’ en wordt geserveerd als het langverwachte vervolg, dat gaat over de periode vlak voor de beruchte Megxit.

In de nieuwe trailer worden de leden van de koninklijke familie, waaronder prins William, Kate Middleton en de Queen, gecast als de schurken van dienst. “Laat het geweten zijn”, aldus de acteur de William vertolkt. “De monarchie is in gevaar.” Kate voegt er nog aan toe: “Dit is het leven waar we ons voor opgegeven hebben. Hier vinden we waardigheid belangrijker dan wat dan ook.” Meghan vraagt zich vervolgens af: “Heb ik ‘s werelds grootste fout gemaakt? Ik dacht nooit dat dit makkelijk zou zijn, maar ik wilde de Queen trots maken.” 

De film zal verschijnen op Lifetime. Hij zal later ongetwijfeld afdalen naar de Lage Landen.

De makers presenteren nu een alvast een eerste trailer.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Lifetime TV (@lifetimetv)

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More