Federale overheid verwart bankier met verpleegster

Sinds 17 januari 2019 leidt Fedris, het Federaal agentschap voor beroepsrisico’s, volgens een persbericht “een pilootproject rond de secundaire preventie van burn-out voor de ziekenhuis- en banksector.” Wie verder leest, merkt dat het niet gaat om de banksector, maar de zorgsector.

Het pilootproject van Fedris biedt werknemers met een burn-out in een vroeg stadium de mogelijkheid om deel te nemen aan een gepersonaliseerd begeleidingstraject. Dit traject, geheel gratis voor de werknemer, houdt rekening met de organisatorische en individuele aspecten van het burn-outsyndroom en wordt gecoördineerd door een burn-outbegeleider (psycholoog). Het gebruik van gespecialiseerde en aanvullende competenties (klinisch psychologen, kinesitherapeuten, preventieadviseurs) stelt Fedris in staat aan elke betrokken werknemer een individuele opvolging te bieden, afgestemd op de ondervonden moeilijkheden.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More