Fastfoodketen: “Hoe groter cupmaat van vrouwelijke klant, hoe hoger de korting”

Vrouwen die goed voorzien zijn, kunnen hun maaltijd zelfs voor de helft van de prijs krijgen.

Tussen al die aanbieders van een snelle hap, is het soms niet eenvoudig om op te vallen. De Russische fastfoodketen dacht daar wat op gevonden te hebben. Via Instagram kondigden ze aan, dat vrouwen hun boezem mogen tonen voor korting. Hoe groter de cupmaat, hoe hoger de korting. Wie een A-cup toont krijgt tien procent, een B-cup levert twintig procent op, een C-cup dertig procent, een D-cup veertig procent en wie een dubbele D of meer meezeult, die krijgt zelfs vijftig procent.

Dat hoeft u die Russische dames geen twee keer te zeggen natuurlijk. In enkele uren tijd toonden achtenveertig vrouwen hun boezem om van de korting te genieten.

Alleen: niet iedereen was even opgezet met de actie. “Ik hoop dat je geen klant meer over de vloer krijgt”, fulmineerde iemand. Of een jaloerse man: “Dit is niet eerlijk! Ik heb een grote penis, krijg ik dan ook geen korting?”

Na een halve dag vond ook Instagram het welletjes en verwijderde de post weer. Fastfoodketen Dvijok Cafe kondigde dan maar aan dat de actie al afgelopen was.

1

Image 1 of 6

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More