Fans misnoegd over verrassende plotwending in Game of Thrones (foto’s)

Opgepast aan alle Game of Thrones-fans, er komen enorme spoilers aan voor de derde aflevering ‘The Long Night’ uit seizoen acht. Je bent gewaarschuwd! 

Fans hebben er acht jaar op moeten wachten, maar vorig weekend was het eindelijk zover. Het gevecht tegen de White Walkers en hun leger van levende doden. Episch of anticlimax? Eén ding is zeker: in tegenstelling tot de vorige grote veldslagen in GoT zijn de meningen deze keer enorm verdeeld.

Geen slecht woord over de gevecht-choreografie, effecten, cinematografie en spanning, al was het soms moeilijk volgen in de donkere momenten. Zoals altijd werd er weer niet gekeken op een liter bloed en het gevecht tussen de draken was niets minder dan legendarisch. Alles was bijna perfect, maar het was de verhaallijn die de meeste fans met een zekere honger naar meer achterliet. 

Het hele gevecht zaten kijkers anderhalf uur lang op het puntje van hun stoel, totdat de laatste vijf minuten eraan kwamen. Het zijn alvast de meest besproken vijf minuten van de serie, namelijk het einde van The Night King. Totaal onverwacht was het Arya Stark die opeens uit het niets hem naar de eeuwige jachtvelden stuurde met de dolk die eigenlijk was bedoeld om Bran te doden.

Alle eindeloze theorieën die jarenlang de ronde deden over het verband tussen de Night King, Bran, Azor Ahai,… kwamen tot een abrupt einde door slechts één messteek. Vele fans gebruikten dan ook Twitter om hun ongenoegen te laten blijken.

Maar Game of Thrones staat er nu eenmaal om bekend kijkers op het verkeerde been te zetten en met nog drie afleveringen te gaan, kan de bittere nasmaak van deze aflevering nog volledig weggespoeld worden.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More