Fans lijken nieuw kostuum van Spider-Man niet te pruimen (foto)

Het derde filmdeel van Spider-Man lijkt een feestje te worden waarop heel veel oude bekenden zullen opduiken.

Ondertussen zijn we vergeten dat het leven van Peter Parker ook nog steeds verder loopt in de Marvel comics. Het is al van 1962 geleden dat Spider-Man zijn eerste intrede deed in de stripwereld in het blad Amazing Fantasy #15.

Er zijn ondertussen zoveel honderden verhaallijnen gepasseerd, dat de schrijvers af en toe iets nieuws uit de kast moeten halen om een nieuwe generatie lezers aan te spreken. Je kan dat doen door de seksuele voorkeur van je hoofdpersonage te wijzigen of gewoonweg de overdreven politiek correcte route op te gaan.

In Amazing Spider-Man #62 zal de muurkruiper in een gloednieuw tenue kruipen. Het rood in zijn pak moest wijken voor wit met oranje accenten. 

Spider-Man heeft kreeg door de jaren heen al verschillende garderobes, maar keerde steeds terug naar zijn klassieke kostuum.

Of dit heldenpak evenzeer zal plakken als Spider-Man aan de muren, zal de toekomst uitwijzen. De reacties op Twitter zijn voorlopig niet al te enthousiast.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More