Fan en computernerd geeft hilarische suggestie voor titel Avengers 4 (foto)

Stan Lee is niet meer, maar zoals het cliché luidt: the show must go on. Alsook de productie van de nieuwe Avengers-film.

Eerst een kleine waarschuwing voor zij die Avengers: Infinity War nog niet gezien hebben. Spoiler alert.

Er overleden een deel superhelden tijdens Thanos’ zoektocht naar de Infinity Stones en nog flink wat meer toen hij in zijn vingers knipte, samen met de helft van al het leven in het universum. Heimdall, Loki, Gamora, Vision, Black Panther, Falcon, Spider-Man, Doctor Strange, Drax, Nick Fury.… allemaal hebben ze de pijp aan Maarten gegeven.

Of Maarten deze pijp gaat teruggeven weten we pas in het volgende deel van The Avengers. Ondertussen heerst er volledige geheimhouding van Marvel Studios, zodat er niks gelekt zou worden. Maar dat enkele superhelden terug uit de dood gaan rijzen is zo goed als honderd procent zeker, aangezien hun filmreeksen te winstgevend zijn voor Marvel om er de brui aan te geven. Zo staat er al een sequel voor Doctor Strange in de planning, en Spider-Man: Far From Home wordt volgend jaar al in de zalen verwacht.

Dat doet menig fan speculeren naar de officiële titel van Avengers 4. Onderstaande fan en Reddit-gebruiker heeft een hilarisch idee, die veel Windows-gebruikers wel zullen snappen.

Tja, het is in ieder geval beter dan deze combinatie.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More