Famke Louise in doorkijklingerie zet internet in lichterlaaie

Ze heeft een, euh, knopje in haar knopje.

Nu zijn er heel wat dingen die je kunt zeggen over de Nederlandse rapster Famke Louise. Dat ze voor geen meter kan rappen bijvoorbeeld. Dat zeggen wij niet – al zeggen we ook niet dat het niét waar is – maar dat is wel de mening van heel veel mensen.

Er zijn ook veel mensen die zeggen dat Famke Louise maar een dom wicht is. Eerst toeteren dat je niet meer meedoet met al die coronamaatregelen, en dan daarna zeggen dat het maar om te lachen was, was dan ook niet zo’n slimme zet van haar.

Maar je kunt volgens ons niét zeggen dat het een lelijke brommer is. Verdwaal in die prachtige ogen, aanschouw dat engelengezichtje, bewonder dat prachtig figuurtje van haar. En hallo tepel, waar een piercing doorheen zit!

Want jawel, Famke Louise postte een foto op Instagram, waarop ze te zien is in een doorkijkje. Daarmee zet ze het internet in de fik, en heel wat volgers vallen meteen in katzwijm bij het aanschouwen van al dat moois.

Al vallen sommige mensen ook wel achterover van ‘t schrikken. Zij vragen zich af of Famke Louise wel wéét of ze met haar tepels aan het pochen is. Hier en daar ook: “Wat voor zin heeft dat topje, als je er toch dwars doorheen kijkt?”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_)

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More