Famke Louise haalt nog maar eens het ‘corona-nieuws’ (video)

“Ah joh, wat loop je nou te zeiken.”

Als je controverse wilt, moet je bij Famke Louise zijn. Het is ondertussen haar handelsmerk geworden om met een schandaaltje het nieuws te halen. Alleen al in haar ‘beleving’ van het coronavirus is Famke waarlijk uniek. Het begon met haar #ikdoenietmeermee, waarmee ze zich aansloot bij het clubje Bekende Nederlanders dat de middelvinger opstak richting coronamaatregelen. Niks aan het Hollandse handje, ware het niet dat Losbandig Famke zich niet lang daarvoor behoorlijk wat euro’tjes liet uitbetalen voor een campagne van de Rijksoverheid die bedoeld was om haar volgers te wijzen op het belang van de coronamaatregelen. Ze verwierf er de titel ‘meest gehate vrouwe van Nederland’ door.

Maar, Famke zou Famke niet zijn, als ze even later niet alweer 180 graden was gedraaid en zich afzette tegen het hele #ikdoenietmeermee-gebeuren.

We zijn nu enkele pikante clips verder en Famke Louise haalt alweer het nieuws met corona. Tijdens de opnames van een videoclip heeft het tegendraadse meisje zich namelijk niet aan de coronaregels gehouden. In een loods in Lijnden waar de opnames werden gemaakt, waren te veel mensen aanwezig. Daarom hebben de politie en marechaussee ingegrepen en boetes uitgedeeld. Famke Louise bood kort daarna haar excuses aan en startte samen met ic-arts Diederik Gommers – wat had je gedacht – een coronacampagne op!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More