Experiment met Gorilla Glue loopt opnieuw pijnlijk af (video)

De superlijm Gorilla Glue kreeg deze week onbetaalbare reclame.

De beelden van de Amerikaanse Tessica Brown gingen de wereld rond, waarna ze voor eeuwig zal bekendstaan als het leeghoofd dat superlijm van Gorilla Glue gebruikte in de plaats van haarlak. Daarna moest ze een chirurgische ingreep van 10.000 euro ondergaan, om die lijm weer te verwijderen.

Het TikTok-filmpje waarin ze de pijnlijke blunder uit de doeken deed, werd ondertussen al ruim 28 miljoen keer bekeken. Je zou denken dat hiermee de plakkerige kous af is. Niet dus. Want zoals het cliché luidt: er wordt elke seconde wel ergens een idioot geboren.

Maak kennis met Len Martin uit Louisiana. Hij was er heilig van overtuigd dat het hele verhaal van Tessica Brown in scène was gezet. Om dat te bewijzen besliste hij zelf een plastieken bekertje aan zijn lippen te plakken met Gorilla Glue.

Zijn theorie was dat de beker nadien gemakkelijk te verwijderen was van zijn gezicht. Niet dus, want ook hij eindigde op de spoed, waar de dokters op pijnlijke wijze de beker van zijn smoel moesten verwijderen.

En jij dacht dat 2020 niet gekker kon? Ha!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Len Martin (@lenise_martin3)

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More