Exotisch privé-eiland zoekt eigenaar voor een ‘prikje’ (foto’s)

Wat is een eiland precies?

Wel, het wordt in grote lijnen gedefinieerd als een gebied dat wordt omgeven door water zoals een oceaan, zee, meer of rivier en dat kleiner is dan een continent. In dat geval bestaan er nog miljoenen eilanden op deze aardkloot, onaangetast door de mens.

Ze mogen dan amper een scheet groot zijn maar als je er eentje kan kopen, kan je wel opscheppen dat je een eigen eiland bezit. Op het volgende lapje grond past net een vakantiehuisje, een terras, een gastenverblijf, bootdokken en een zwembad. Meer moet dat niet zijn om even weg te zijn van alle stress en regeringsvormingen.

Easter Sister Rock Island ligt op vijf minuten varen van de kust van Florida. Het huis is uitgerust met alle gemakken en heeft drie slaapkamers, twee badkamers en overal zicht op zee. 5666 vierkante meter pure rust. 

Verslaafd aan kleine schermpjes? Geen nood, er is WiFi en alles is volledig zelfvoorzienend met zonne- en windenergiegeneratoren. 

Voor 13,5 miljoen euro is het van jou. Bieden doe je hier.

Het feit dat de kust van Florida beter bekend staat als ’s werelds hoofdstad van haaienaanvallen, vermelden we dan weer als laatst.

1

Image 1 of 5

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More