Ex van Tanja Dexters heeft dit bloempje aan de haak geslagen (foto’s)

Dat hebben we vernomen uit bijzonder goede bonnen.

Voormalig P-covermodel Tanja Dexters is een jaartje of tien samen geweest met losbol Miguel Dheede. Dat was een relatie met ups en downs. Terwijl Tanja Dexters op een eiland zat voor ‘Expeditie Robinson’ bijvoorbeeld, gingen de geruchten dat Miguel op een andere vrouw ging crossen. Daarna had Tanja zoveel schrik dat Miguel zijn vogel (nogmaals) in een vreemde kooi zou stoppen, dat ze bijvoorbeeld opzettelijk een niet al te aantrekkelijke nanny uit Madrid haalde.

In 2016 was het over en out tussen model Tanja Dexters en zakenman/feestbeest Miguel Dheede. Miguel had immers een jongedame gevonden die een jaartje of vijftien jonger was. Iemand die hij niet veel later alweer inruilde voor een ander, jong model. Al bleef ook dat niet lang duren.

Maar nu heeft hij opnieuw de liefde gevonden, zo weten we van een andere BV – wat in dit geval staat voor Bevallige Vlaminge – wiens naam we niet gaan verklappen. Wiens naam we wél verklappen – vooraleer ‘t morgen in de ‘Story’ staat – is die van die nieuwe liefde.

Da’s namelijk niemand minder dan voormalig model Aisha Van Zele, de weduwe van Philip Cracco, waarmee ze samen eerder te zien was in het VIER-programma ‘The Sky is the Limit’.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More