Ex-piloot komt met nieuwe, bloedige theorie over verdwenen vlucht MH370

Hij gelooft zelf dat het een plausibel scenario is.

Rond de mysterieuze verdwijning van vlucht MH370 bestaan verschillende wilde theorieën, maar ex-piloot Luke Warfield maakte nu zijn eigen, sensationele versie van het verhaal bekend.

Hij gelooft dat piloot Zaharie Ahmad Shah en zijn copiloot Fariq Hamid het slachtoffer werden van een bloederig incident met de brandbijl van het vliegtuig. Deze wordt in de cockpit van het vliegtuig bewaard voor noodgevallen. Warfield gelooft dat de suïcidale Shah zijn compagnon ermee te lijf ging, nadat hij de Boeing op automatische piloot gezet had en de transponder uitgeschakeld had. Beide piloten zouden dodelijk gewond geraakt zijn bij die schermutselingen en bloederig aan hun einde gekomen zijn. De rest van het verhaal is gekend.

Warfield verklaarde dat hij zijn achtergrond in justitie en de luchtvaartsector gecombineerd heeft om tot deze “plausibele” verklaring te komen.

Dat is al de zoveelste theorie over vlucht MH370 die op mysterieuze wijze verdween, en voorlopig nog niet werd teruggevonden. Eerder werden zelfs de Amerikanen er al van beschuldigd het vliegtuig te laten verdwijnen. Waarom piloot Shah depressief was en een einde aan zijn leven wilde maken? Hij zou tot over zijn oren verliefd geweest zijn op deze bevallige jongedame, maar die liefde werd niet beantwoord.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More