Ex On The Beach DD: Deze dames zorgen dit seizoen voor drama

En DD staat niet voor de gemiddelde cupmaat…

Iets wat overigens best zou kunnen kloppen. Wat dan wel?  ‘Double Dutch’.  Vanaf 18 november is het weer zover, dan kan je elke zondag op MTV zien hoe acht sexy Nederlandse en Vlaamse singles op een paradijselijke plek als Curaçao de vakantie van hun leven hebben.

Zon, zee, strand en afgetrainde lijven zijn de ideale ingrediënten voor een heerlijke vakantie vol liefde en lust. Je zou bijna vergeten dat de Tablet of Terror ligt te wachten om de singles van hun roze wolk te trappen. Niemand is veilig, want je ex kan zomaar uit het water aankomen om wat keet te schoppen. Sommige exen willen verzoening, maar anderen willen maar één ding: wraak. Dit zijn alvast de eerste vier dames die voor de nodige dramatiek zullen zorgen.

Djessy (24)

Deze langharige schone dame komt uit Neerpelt.  Naar eigen zeggen is ze een lief ding met een stout kantje. “Als je maar één iemand hebt gehad in je leven, dan denk ik niet dat je alles hebt gezien.”  Goed gedacht, Djessy. Deze goed voorzien van oren en poten jonge hinde houdt van gezelligheid, maar geeft toe dat dit wel eens kan misgaan als ze één, twee of drie drankjes teveel gedronken heeft.

Lena (19)

De jongste van de olijke bende is de Friese Lena. Met haar Vietnamese, Armeense en Russische roots staat ze bekend als vurig en lekker zot. Daarnaast gaat ze ook drama niet uit  de  weg: ”Don’t piss me off!”  Ze heeft wilde plannen voor haar tijd op het eiland en ze verwacht een hoop chaos. Wij zijn nu al fan.

Stacy (23)

Stacy komt uit Gent, is erg zelfzeker en weet naar eigen zeggen wat ze wil, is erg sociaal en eerlijk. Haar lach is haar sterkste wapen. Ze heeft wel een groot probleem: ze wordt heel snel verliefd en is erg jaloers aangelegd. Zo heeft ze een ex ooit een gebroken neus geslagen. Dat belooft.

Viktor (20)

Viktor? Neen niet Verhulst en zoon van, maar wel een blonde bombshell uit Antwerpen. Met haar groene ogen bekeert ze zelfs James Cooke of Jani Kazaltzis tot de vrouwen. Ze is verlegen, lief, goedlachs en,  driewerf hoera, een beetje naïef. Toch is ze niet zo onschuldig als ze lijkt, want ze is een echt feestbeest. Net als Stacey wordt ook zij snel verliefd en is ze erg jaloers. 

Dat het kan stormen op de Caraïben en meer bepaald Curaçao weten we al, maar welke naam de orkaan gaat krijgen weten we vanaf 18 november op MTV. 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More