Evi Hanssen in lingerie: “Ik wil niet sletterig klinken…” (foto’s)

De Vlaamse presentatrice heeft inmiddels 40 lentes op haar teller staan, maar ze mag nog steeds gezien worden.

Deze week vertellen enkele vrouwen over hun lichaam, en Evi Hanssen is één van hen. “Mijn lijf heeft de voorbije 40 jaar al goed dienst gedaan”, klinkt het op haar Instagram. “Het heeft me twee kinderen geschonken, borstvoeding gegeven, verdriet en hartzeer verwerkt, slapeloze nachten overleefd. Het minste wat ik kan doen, is wat dankbaarheid tonen en het graag zien. Mijn lieve, aardige lijf.”

En in Humo: “Ik wil niet sletterig klinken, maar ik heb het gevoel dat mannen daar niet echt moeilijk over doen. Als een vrouw met een man naar bed wil, dan is die al heel, héél blij.”

“Hij is echt niet bezig met: hangt die ene borst wat lager dan de andere? Als ik met een man in bed lig, kijk ik ook niet of die een buikje heeft. Ik beleef het liefdesspel met al mijn zintuigen, dus ook met mijn ogen, maar die gaan echt niet op zoek naar imperfecties.”

Daar hoorde ook nog een fotoshoot bij. En Evi, die poseerde in lingerie. Wij kunnen daar maar één ding uit besluiten: ook wij zien Evi’s lichaam graag.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More