Evanna van Gert blijft zinken: opnieuw kwart miljoen euro verlies

De besloten vennootschap Evanna heeft vorig jaar ruim een kwart miljoen euro verlies gemaakt. Hiermee komt het overgedragen verlies al op 2,4 miljoen euro.

Op 10 mei heeft aandeelhouder Gert Verhulst te kennen gegeven dat hij de vennootschap verder financieel zal ondersteunen.

Gert legde uit in een weekblad van DPG Media waar de naam vandaag komt. Hij kocht de boot ooit van een Duitser. “De boot is gebouwd voor rondvaarten op de Rijn en Moezel, maar je kunt er in principe ook mee naar Amerika”, aldus Verhulst. De naam nam hij gewoon over van de vorige eigenaar, wiens dochters Eva en Anna heten.

Waarom hij de boot nooit herdoopt heeft? “Ik heb eens gehoord dat dat ongeluk brengt. Al ben ik eigenlijk helemaal niet bijgelovig, het is er gewoon nooit van gekomen. Ter compensatie heb ik de kleine boot, die op het bovendek staat, Vikmar genoemd. Naar analogie met ‘Evanna’ is het een samentrekking van de namen van mijn kinderen: Viktor en Marie.”

Ook Albert en Paola hebben een jacht: de Alpa, ook een samentrekking van namen. Gelukkig waren hun voornamen niet Karel en Katrien.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More