Europese belastingen: “De natte droom van Verhofstadt en andere eurofielen”

Theo Francken vloekt en sakkert op zijn Facebook.

Na de gemeentebelastingen, de provinciale belastingen, de Vlaamse belastingen en de federale belastingen, mogen we nu straks ook Europese belastingen gaan betalen. De kamer stemde een speciale wet – het eigen-middelen-besluit van de Europese unie – zodat er voor het eerst Europese belastingen kunnen worden geheven. Theo Francken noemt het “de natte droom van Guy Verhofstadt en andere eurofielen”. Het is niet de enige ergernis die Theo kwijt wil op zijn Facebook. We citeren:

Donderdagnacht stemde de Kamer van Volksvertegenwoordigers enkele opmerkelijke zaken. Naast de invoering van een vijfde belastingheffende overheid via de creatie van Europese belastingen en 400 miljoen steun aan fake-groene CO2-brakende gascentrales, stemde Paarsgroen ook in met de beslissing om alle gevangenisstraffen onder de 3 jaar effectief, NIET uit te voeren. De straffeloosheid regeert.

Wij stemden TEGEN.

Justitie en strafuitvoering blijven zo’n zwakke plekken in dit land.

Prettig weekend, waai niet weg.

Theo

PS: Wist je trouwens dat als je als burger nu een zaak aanhangig maakt voor het Hof van Beroep in Brussel die pas een eerste keer op de rol komt/voorkomt in… 2029.”

 

En hij voegt eraan toe dat wat je niet leest in de media op zijn pagina te vinden is. Nou hier dus ook.

Donderdagnacht stemde de Kamer van Volksvertegenwoordigers enkele opmerkelijke zaken. Naast de invoering van een vijfde…

Geplaatst door Theo Francken op Vrijdag 12 maart 2021

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More