Eric Goens neemt grote passen met zijn Nieuwshuis

Eind januari werd een buitengewone algemene vergadering (BAV) gehouden door de aandeelhouders van de besloten vennootschap (bv) Het Nieuwshuis op het adres van de vennootschap. De firma werd eerder opgericht door Eric Goens.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen in BARGOENS. Dat is best verwarrend aangezien de persoonlijke venootschap van Goens al deze benaming draagt. Aangezien de onderneming ook getransformeerd wordt, is een recent verslag van de revisor nodig. Deze keek de boeken na van de vennootschap en vond dat de boekhouding van Het Nieuwshuis werd afgesloten op 31 december 2020 met een balanstotaal van 4.574.324,98 euro en een eigen vermogen van 1.410.392,88 euro.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen tot omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap volgens het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen. Daarmee is de vervelling compleet: Het Nieuwshuis heeft een nieuwe naam en een nieuw jasje: de NV BARGOENS.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More