Erfgename Swarovski-imperium is een juweeltje in bikini (foto’s)

T’is nogal een pareltje hé, ons Victoria Swarovski.

Tja, met zo’n achternaam kan je niets anders doen dan uitblinken in het leven. Al heeft de Oostenrijkse schone daar zelf nooit veel voor moeten doen. Ze had gewoon het geluk het nageslacht te zijn van Paul en Alexandra Swarovski.

Het bedrijf Swarovski heeft een huidige waarde van 4,2 miljard euro, dus de 26-jarige Victoria heeft al sinds haar geboorte haar visjes op het droge. Niettemin wil ze graag bewijzen dat zelf ook wat kan dan alleen maar ‘dochter van’ zijn. 

Al sinds haar twaalfde schrijft ze liedjes en zingt ze, wat haar naar eigen zeggen na nog geen drie jaar al een platencontract met Sony opleverde. Grote potten heeft ze vocaal echter nooit gebroken, behalve de titelsong mogen inzingen van The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader en een optreden tijdens de Olympische Winterspelen van Sotsji.

Gelukkig is ze ook nog modeontwerpster en na een geslaagd optreden in de Duitse versie van Dancing with the Stars, getiteld Let’s Dance, nu ook een bekende tv-persoonlijkheid.

In 2017 stond ze even in het middelpunt van de belangstelling toen ze op haar trouwdag een jurk droeg ter waarde van 740.000 euro. Er zaten een half miljoen Swarovski-kristallen op de jurk, die een gewicht had van maar liefst 46 kilo.

Een figuurtje dus dat de paparazzi maar al te graag in het vizier heeft. Zo ook tijdens een recent tripje naar Ibiza, waar ze op haar jacht laat zien dat er nooit sprake is geweest van een lelijk eendje, maar wel steeds van een sexy zwaan.

1

Image 1 of 4

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More