Elton John maakt bewakers uit voor drollen

Sir Elton John blijkt niet altijd even welgemanierd.

Zondagavond maakte de zanger van Candle In The Wind een beetje een uitschuiver. Hij stopte het optreden toen hij zag hoe twee bewakers een jonge vrouw hardhandig naar de uitgang brachten. “Hey jullie daar met dat meisje”, riep sir John. “Fuck off en breng haar onmiddellijk weer naar haar plaats. Komaan onozel kutten.”

Maar rooie John wist van geen ophouden en bleef de bewakers de huid volschelden: “Idoten, allebei, idioten. Zo behandel je geen vrouw. Stukken stront, dat zijn jullie allebei, laat haar gerust, drollen.”

Elton was hiermee niet aan zijn proefstuk toe. In 2018 vond hij ook nodig om midden in een nummer fuck off te roepen. Toen echter naar een fan die samen met anderen op het podium waren geroepen. Hij liep toen weg en liet de muzikanten verder spelen zonder hem.

Er schuilt blijkbaar nogal wat woede onder zijn pruik. Aan de centjes zal het liggen, want het vermogen van Elton wordt rond de 400 miljoen euro geschat.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More