Elize Mol: “P-shoot was de leukste die ik al deed”

Omwille van corona hebben we een tijdje geen shoots meer georganiseerd voor onze ‘P-babe van de maand’. Maar na twee maanden pauze wilden we terug in actie schieten.

En dus vroegen we aan Elize Mol, een blondine met ogen om urenlang in te verdwalen, of ze geen zin had om samen met ons naar Knokke te trekken. En er werd nogal wat afgelachen, daar onder dat stralende zonnetje aan onze Vlaamse kust.

Vertel ‘ns wat over jezelf?
ELIZE:
 “Ik ben Elize Mol, 25 jaar, afkomstig van Antwerpen. Ik ben half Belgisch en half Nederlands. Als ik mezelf zou moeten omschrijven: ik ben een sociale, goedlachse en zeer betrouwbare persoon en ik kan soms heel koppig zijn. Ik reis heel graag en het liefst naar verre bestemmingen. Mijn familie, vriend en vriendinnen zijn heel belangrijk voor mij.”

Wat zijn je toekomstplannen?
ELIZE: “
Naar de toekomst toe wil ik een liefdevol gezin zoals ik dit thuis ook altijd gekend heb. Ook op professioneel vlak ik wel wat bereiken. Momenteel ben ik een zelfstandige nagelstyliste en werk ik in een zonnecenter. Toekomstgericht wil ik zo ver mogelijk geraken en mezelf telkens nieuwe doelen opleggen.”

Wat vind je het mooist aan jezelf?
ELIZE: 
Het mooiste aan mezelf vind ik mijn haren en mijn ogen.

Is er iets wat je zou willen veranderen aan je lichaam?
ELIZE:
“Neen. Al denk ik dat bijna iedereen wel iets ‘ mis ziet ‘ aan zichzelf. Niemand is perfect, maar wel mooi op zijn of haar eigen manier. Mijn motto: ‘Your life is as good as your mindset.’ Ik probeer altijd het beste van mezelf te zien en ook naar andere toe het beste van mezelf te tonen. Als je jezelf goed voelt en jezelf graag ziet, dan straal je dit ook uit.”

Wat is het meest memorabele dat je al overkwam tijdens een fotoshoot?
ELIZE: “Dit was eigenlijk de leukste shoot die ik ooit deed. Het was met heel de crew en was echt een leuke dag! We hebben zoveel plezier gemaakt en gelachen. Ik was helemaal op mijn gemak. Topteam!”

Op wat voor mannen val je?
ELIZE: 
“Ik val op grote mannen met licht haar, lichte ogen en een mooie glimlach. Een man moet mij kunnen laten lachen en niet altijd te serieus zijn, wederzijds vertrouwen is ook super belangrijk voor mij, iemand die niet te jaloers is en mij laat zijn wie ik ben of wil zijn. Maar vooral mij steunt in alles wat ik doe of wil doen. Zoals mijn vriend dus!”

1

Image 1 of 20

(MUAH: Shari Parmentier) 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More