Elizabeth Hurley(54) heeft het nog altijd (foto’s)

Liz verblindt met bikini’s die ze (naar eigen zeggen) niet meer kan dragen.

Liz Hurley werd wereldberoemd omdat ze als vriendin van Hugh Grant in een zwarte Versace-jurk naar de Londense première van ‘Four weddings and a Funeral’ ging. De jurk werd bij elkaar gehouden door wat veiligheidsspelden, maar het leverde haar wel een contract op met cosmetica-gigant Estée Lauder. Jarenlang was haar natuurlijke schoonheid het handelsmerk van Estée Lauder.

Voor de ideale schoonzoon, Hugh Grant, was de mooiste vrouw ter wereld niet genoeg en hij werd in de States opgepakt omdat een zwarte prostituee, Divine Brown, hem een blowjob gaf in een auto. Gedaan met de relatie die 13 jaar duurde.

foto: Twitter

Ze gingen elks hun eigensuccesvolle weg en de streken van Hugh werden vergeven, want mooie Liz vroeg hem in 2007 als getuige op haar huwelijk met de Indiase miljonair Arun Nayar. Dat mooie liedje kende slechte enkele coupletten. In 2010 waren ze uitgezongen en gingen uit elkaar. Liz probeerde het nog een keer met een cricketspeler, maar ook die sloeg de bal mis.

En toch heeft ze ‘het’ nog altijd. Liz, die nu 54 is, poste op haar Instagram een reeks indrukwekkende foto’s. Ze beweert dan wel dat ze te oud is om nog een bikini te dragen, wij zijn lang niet de enigen die daar anders over denken.

1

Image 1 of 16

Foto’s: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More