Elisabeth Moss heeft last van onzichtbare stalker in huiveringwekkende trailer

De aanhouder wint.

Want Universal Pictures geeft de moed niet op en wilt net als Marvel en DC een eigen filmuniversum van grond krijgen. Eerst probeerden ze met Dark Universe 1.0: Dracula Untold (2014). Maar zijn hoektanden bleken niet zo scherp te zijn als verwacht. Drie jaar later mocht Tom Cruise proberen met Dark Universe 1.0: The Mummy, maar dit misbaksel bleef best bewaard in haar sarcofaag.  Beiden flopten dus grandioos aan de box office.

Derde keer, goed keer? Wel, enkel afgaande op de trailer van The Invisible Man ziet het er alvast veelbelovend uit. Regisseur Leigh Whannell, bekend van onder meer Upgrade (2018) en Insidious: Chapter 3 (2015), heeft ondertussen zijn kunnen bewezen en met namen als Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Storm Reid, Aldis Hodge en Harriet Dyer zit het op acteervlak ook wel snor.

Dark Universe 3.0 staat nu tevens onder leiding van het productiebedrijf Blumhouse Productions en zij lijken eerder te opteren voor een meer realistische en rauwe aanpak van de bekende filmmonsters. Minder CGI, minder flauwe mopjes en minder budget. Less is more, hopelijk hebben ze het eindelijk gesnapt daar in Hollywood. 

Nog een voordeel, de sterallures van het onzichtbare hoofdpersonage vallen niet echt op.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More